Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Nieuwsberichten

Nationaal schoolontbijt

09-11-2017
De leerlingen van basisschool de Tamarisk hebben vrijdagochtend 10 november genoten van Het Nationaal Schoolontbijt. Net als zo'n 520.000 basisscholieren op 2.720 scholen in het hele land ontbeten de 240 leerlingen gezamenlijk gezond met vers brood, allerhande beleg, yoghurt, melk, thee, fruit en groente.

Belang van ontbijten
De Tamarisk deed mee aan Het Nationaal Schoolontbijt om het plezier en belang van een gezond ontbijt te onderstrepen. Het Nationaal Schoolontbijt wil vooral dat kinderen en ouders van ontbijten een gewoonte maken. Ontbijten geeft energie, levert belangrijke voedingsstoffen, helpt de stoelgang en laat kinderen minder snel naar ongezonde tussendoortjes grijpen. En het is natuurlijk heel gezellig om samen te ontbijten.

Ontbijten op het gemeentehuis
De leerlingen uit groep 7 gingen met loco burgemeester Ton van Amerongen ontbijten.
Dit ontbijt vond plaats in het gemeentehuis in Dronten.

Handige ontbijttips
Tijdens Het Nationaal Schoolontbijt van 7 tot en met 11 november ontbijten zo'n 520.000 kinderen gezamenlijk op 2.720 scholen in het hele land. Supermarkt De Plus in Elburg zorgde voor de ontbijtpakketten op de Tamarisk. Met speciaal lesmateriaal leerden de kinderen meer over het belang van een gezond ontbijt als start van de dag.
De kinderen kregen ook folders mee voor hun ouders met allerlei handige ontbijttips.

Naar nieuwsblog  


OS-Scholenpakket CMS - Helder voor iedereen!