Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Nieuwsberichten

Sinterklaas komt aan bij basisschool ‘de Tamarisk’ in Biddinghuizen

04-12-2017
Alle kinderen van basisschool de Tamarisk stonden maandagochtend 4 december vol spanning op Sinterklaas en zijn pieten te wachten. Terwijl de kinderen buiten op het plein liedjes aan het zingen waren, kwam er ineens een piet het plein opgerend. Piet was een beetje in paniek, hij vertelde dat Sinterklaas toch echt wel oud wordt en daardoor steeds meer in de war raakt. Sinterklaas was in de veronderstelling dat ze in Amerika moesten zijn…gelukkig kwamen ze er nog net op tijd achter dat dit niet het geval was.
In Amerika kwamen ze gelukkig een Amerikaan tegen die ze met zijn amerikaanse auto een lift heeft aangeboden.
Na een lange reis in de auto en met de boot en vervolgens weer in de auto kwam Sinterklaas nog op tijd in de amerikaanse auto het plein opgereden. Sinterklaas heeft aan de kinderen uitgelegd wat er is gebeurd en hij werd daarna welkom geheten door de directrice, Corrie van ’t Hul.
De kinderen waren heel blij en zongen en dansten de welkomstdans voor Sinterklaas.Het Sinterklaasfeest kon beginnen!

Via het ouderportaal kunt u meer foto's bekijken.

Naar nieuwsblog  


OS-Scholenpakket CMS - Helder voor iedereen!