Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

De Oudercommissie (OC)

04-03-2019

Wie zijn wij?
De OC bestaat uit een actieve en enthousiaste groep ouders die, samen met de leerkrachten, betrokken is bij het reilen en zeilen 
van de school. Deze groep bestaat zoveel mogelijk uit ouders afkomstig uit alle groepen van de school. 

Op dit moment bestaat de OC uit:
André Schaap, Gwen Veldkamp, Lucinda Westein, Lycke Kramer, Marcel Lucassen, Nienke Knoester en Betty Blitterswijk. Tijdens de vergaderingen is juf Cora van Overloop aanwezig namens de school.
De zittingsduur is drie jaar en kan met maximaal met één termijn van drie jaar verlengd worden.

Wat doen wij?

Wij ondersteunen de leerkrachten bij het voorbereiden en uitvoeren van allerlei evenementen en bijzondere gebeurtenissen op school.
Hierbij kunt u denken aan onder andere de ontbijten op school, Koningsspelen, boekenbal, fancy fair, stroopwafelactie, afscheidsavond groep 8 en nog veel meer.

De OC is daarnaast het aanspreekpunt voor ouders en heeft een signalerende functie betreffende de zaken die zich afspelen in en rondom de school. Hierover heeft de OC met enige regelmaat contact met de MR.


Waar vindt u ons?
Ook wij staan op het schoolplein om onze kinderen op te halen of te brengen, dus kom gerust naar ons toe met ideeën of vragen. U kunt ons ook bereiken door een mail te sturen naar ocdetamarisk@codenz.nl
Wij vinden een open communicatie erg belangrijk, want een fijne school maak je samen.
 TOP