Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Aanmelden op school

03-03-2020

Beste (aanstaande) ouders,

 

Wanneer uw kind vier jaar is, dan is het welkom op de basisschool. Voordat het zover is vinden we het fijn om kennis met elkaar te maken. Dit kan al vanaf de derde verjaardag van uw kind.

 

Is uw kind de oudste in het gezin dan nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek met de schoolleider Geertje van Keulen. In dit gesprek vertelt zij u over de school en krijgt u een rondleiding. Uiteraard is er ook ruimte om uw vragen te beantwoorden. Uw kind is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken. 0321-331766 detamarisk@codenz.nl

 

Hebt u al kinderen op school? Ook dan maken we graag kennis met uw kind. U bent ook dan van harte welkom voor een gesprek. In dit gesprek zal vooral de nadruk liggen op het kennismaken met uw kind en de verwachtingen van u te bespreken. Ook hiervoor kunt u een afspraak maken.

 

De benodigde formulieren voor de aanmelding ontvangt u na afloop van het gesprek.
Hierbij ontvangt o.a. de volgende formulieren.

7 stappen naar de Tamarisk (PDF)
Aanmeldingsformulier
Entreeformulier
Brief opgave sofinummer

 

Team De Tamarisk
 TOP