Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Waar staan wij voor

17-12-2019
De Tamarisk, de school met jouw eigen route.
Kinderen voelen zich thuis op deze protestants christelijke basisschool in het centrum van Biddinghuizen. Je voelt je thuis omdat het team van De Tamarisk laat merken dat ieder kind uniek is.
Alle kinderen ontwikkelen zich in hun eigen tempo. De juf/meester past de lessen hier op aan.

Onze basisschool streeft naar een goede samenwerking en communicatie met ouders.
Als een team wordt er gesproken over een passende route per leerling.
De Tamarisk kan en wil niet zonder hulp van ouders, samen maken we de school.

Wij zien onze leerkrachten als instructeur en regisseur en zo komen we tot een vorm van samenwerking tussen de kinderen waar ze veel meer leren. Met onze lessen proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind.
Naast de reguliere lessen als taal en rekenen bereiden we de kinderen voor op 'de grote boze buitenwereld'. Daarom werken we bewust aan keuzes (leren) maken en dragen we bij aan hun zelfstandigheid.

In ons prachtig, nieuwe gebouw maken we tijd voor elkaar om samen verder te komen.
Op deze leuke school durven we dingen net wat anders dan anders aan te pakken en daar zijn we trots op! Maak gerust een afspraak met onze directeur Geertje van Keulen om er achter te komen of jullie gezin De Tamarisk ook als thuis ervaart.

De Tamarisk is onderdeel van stichting Codenz. Bij deze protestants christelijke onderwijs stichting zijn 9 scholen aangesloten in de gemeenten Dronten en Zeewolde. 
De uitgangspunten van Codenz zijn: betrokkenheid, bezieling, uitdaging, verbondenheid en vertrouwen.


 

 
 TOP