Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Letterfeest

27-02-2020
D
e kinderen in groep 3 van basisschool de Tamarisk kennen alle letters en dat is natuurlijk een feestje waard. Ieder kind mocht gasten meenemen om deze ochtend mee te beleven. En wat een feest was het!
Nadat de kinderen aan de gasten hadden laten horen dat ze de letters allemaal echt kunnen...


 TOP

Uitslag stroopwafelactie 2019

18-10-2019
E
We mogen weer terugkijken op een zeer geslaagde stroopwafelactie, er zijn maar liefst 1870 pakjes verkocht! Een prachtige opbrengst waar we alle kopers én verkopers zeer dankbaar voor zijn!
De opbrengst komt ten gunste van iedere leerling en daarmee zal o.a. een gedeelte van het schoolreisje...


 TOP

Leerlingen De Tamarisk op pad voor de Kinderpostzegelactie!

18-09-2019
V
anaf woensdag 25 september a.s. gaan ruim 160.000 basisschoolkinderen in Nederland op pad tijdens de Kinderpostzegelactie. De leerlingen van basisschool de Tamarisk uit groep 7 en 8  doen ook mee. Ze zetten zich in voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken: voor kinderen door...


 TOP

Aanmelden nieuwe kinderen

03-07-2015
O
uders / verzorgers van nieuwe kinderen, die in het schooljaar 2020 – 2021 vier jaar worden, nodigen we uit voor een kennismaking en rondleiding op De Tamarisk. 
Rond het moment dat aangemelde kinderen daadwerkelijk naar De Tamarisk gaan volgt dan nog een startgesprek. 
In dit gesprek bespreken...


 TOP

Binnenkijken in de school

26-07-2016
U
kunt in onze school kijken. Er zijn twee kleutergroepen te zien en het clusterplein beneden.
Het is een kleine, korte virtuele tour. Zo krijgt u een beeld van onze school. Klik op de onderstaande afbeelding en kom kijken in onze school.


Grotere kaart weergeven


 TOP