Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Nieuwsberichten

Letterfeest

27-02-2020
De kinderen in groep 3 van basisschool de Tamarisk kennen alle letters en dat is natuurlijk een feestje waard. Ieder kind mocht gasten meenemen om deze ochtend mee te beleven. En wat een feest was het!
Nadat de kinderen aan de gasten hadden laten horen dat ze de letters allemaal echt kunnen lezen, werd er een letterspeurtocht door de school gedaan. Daarna zongen de kinderen het letterlied met de zelfgemaakte alfapetten op, voor de ouders en opa’s en oma’s.

En als klap op de vuurpijl en het belangrijkste moment van de ochtend: de uitreiking van het letterdiploma door de directrice! Na de uitreiking werd er door de kinderen geproost met ‘champagne’ en was er voor de (groot)ouders koffie en thee met iets lekkers. Met dit diploma op zak zullen de kinderen op de Tamarisk nog veel leeskilometers maken!

Naar nieuwsblog