Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Nieuwsberichten

Geslaagde Fancy Fair van de Tamarisk

02-06-2018

De Tamarisk blikt terug op een geslaagde Fancy Fair. Vrijdagmiddag 1 juni werd er een mooi bedrag van zo’n €2500,- opgehaald, waar de school erg blij mee is. 


De middag startte met een roofvogelshow waar veel animo voor was. Tijdens de show werd er rondgegaan met de pet, de opbrengst was bestemd voor Stichting KiKa. Na de show was er de gelegenheid om met een roofvogel op de foto te gaan.


Op en rondom het schoolplein kon er worden deelgenomen aan vele activiteiten, zoals; spijkerbroek hangen, cupcakes versieren, schminken en pony rijden. Ook aan de inwendige mens werd gedacht, de hele middag kon er volop worden genoten van heerlijke patat, broodjes hamburger en andere snacks.


Aan het einde van de middag vond de veiling plaats, alle klassenwerken werden verkocht met een mooie opbrengst. Ook gingen er nog vele andere veilingitems die beschikbaar waren gesteld door sponsoren onder de hamer.


De Tamarisk bedankt iedereen voor zijn of haar bijdrage aan deze middag. In het bijzonder ook alle vrijwilligers en sponsoren die deze geslaagde middag mede mogelijk hebben gemaakt.Naar nieuwsblog  


OS-Scholenpakket CMS - Helder voor iedereen!