Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Nieuwsberichten

Nationale Pannenkoekendag brengt jong en oud dichter bij elkaar

16-03-2018
Basisschool de Tamarisk uit Biddinghuizen bakt pannenkoeken voor ouderen

Op vrijdag 16 maart was het nationale pannenkoekdag. Ook de Tamarisk uit Biddinghuizen deed hier aan mee. Zij nodigden ouderen uit Biddinghuizen uit om op hun school pannenkoeken te komen eten. Pannenkoeken blijken een ideaal recept om wat extra aandacht te besteden aan de oudere medemens.

Iedere klas droeg zijn steentje bij aan deze dag, van het voordragen van een liedje door de kleuters,
het maken van bedankjes voor de ouderen en de helpende ouders, tot het runnen van het tijdelijke pannenkoekenrestaurant door groep 8.

Jong en oud genoot en smulde van de door de kinderen gebakken pannenkoeken, er werden zo’n 270 magen gevuld. Bij de pannenkoeken werd loeiverse melk geserveerd van zuivelboerderij The Grow Company uit Biddinghuizen. Met een volle buik gingen de ouderen weer huiswaarts en samen met de leerlingen van de Tamarisk konden zij terugblikken op een geslaagde dag.

De Tamarisk bedankt haar sponsoren die een bijdrage hebben geleverd aan deze dag: Suiker Unie voor het beschikbaar stellen van poedersuiker en stroop, The Grow Company voor de verse melk, Tefal en Koopmans. En natuurlijk alle ouders die hebben geholpen met het bakken van pannenkoeken.

Via het ouderportaal kunt u de foto's van deze dag bekijken.

Naar nieuwsblog  


OS-Scholenpakket CMS - Helder voor iedereen!