Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Nieuwsberichten

Meer Muziek op De Tamarisk

21-06-2018

Op basisschool De Tamarisk in Biddinghuizen klinkt vanaf volgend seizoen meer muziek in de klas. De school heeft een subsidie van € 20.000 ontvangen van het Fonds voor Cultuurparticipatie om muziekonderwijs in samenwerking met De Meerpaal naar een hoger plan te tillen.

 

Vakdocenten en expertise van De Meerpaal worden de komende drie jaar ingezet om groepsleerkrachten van De school te ondersteunen. “Op De Tamarisk geven we onderwijs met hoofd, hart en handen. 
Goed muziekonderwijs hoort daarbij.” Aldus directeur Corrie van ’t Hul. “We gebruiken het geld om een nieuwe muziekmethode te implementeren en leerkrachten te ondersteunen en bij te scholen.”
Er komt voor een aantal weken per jaar een vakleerkracht muziek in alle klassen die met de leerlingen aan de slag gaat, maar ook de groepsleerkrachten verder helpt op het gebied van muziek.

 

De leerlingen van De Tamarisk gaan de komende drie jaar veel aan de slag in muzieklessen, -workshops en schoolconcerten verzorgd door hun eigen leerkrachten en vakdocenten van De Meerpaal.Naar nieuwsblog  


OS-Scholenpakket CMS - Helder voor iedereen!